U Nišu od danas i Bebi parking mesta - prihod ide za opremanje porodilišta

Izvor: JužneVesti.com, 25.Mar.2024, 17:59

U Nišu od danas i "Bebi parking mesta" - prihod ide za opremanje porodilišta

Tri parking mesta u Zetskoj ulici u Nišu dobila su oznaku "Bebi parking mesta", što znači da će novac uplaćen za parkiranje na njima biti usmeren za opremanje niškog porodilišta. Narednih danaa će ova posebna parking mesta biti "iscrtana" na još dve lokacije - u Ulici Vojvode Tankosića i Prijezdinoj.
Niški Parking servis navodi da "Bebi parking mesta" u Zetskoj pripadaju "zelenoj" zoni, te da se cena zbog posebne oznake neće menjati.
Poštovani vozači, kad ispred sebe imate više slobodnih parking mesta, a jedno od njih je "Bebi parking mesto", neka vaš izbor padne na ono koje je označeno tablom sa iscrtanom rodom i bebom. Neka nam svima bude cilj da obezbedimo bolje uslove za mesto na kome...

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

"Bebi parking" za opremanje Porodilišta, još jedna "akcija" - šta se desilo sa sredstvima od "humanitarnog" parginga kod OŠ "Sveti Sava"?

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Mar.2024

JKP "Parking servis" Niš je postavio "bebi parking" mesta na tri lokacije u gradu, "iscrtano" još desteak. Ova akcija ima za cilj prikupljanje novčanih sredstava od parkiranja kako bi se nabavila medicinska oprema koja će biti donirana niškom Porodilištu...Tri "bebi parking" mesta se nalaze ispred...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.