Amadeus bend u Nišu: Moja je zemlja tamo gde si rođena, vatromet i aplauz za Nebojšu Kocića

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jan.2024, 01:41

"Amadeus bend" u Nišu: "Moja je zemlja tamo gde si rođena", vatromet i aplauz za Nebojšu Kocića

Pesmom “Moja je zemlja tamo gde si rođena” i vatrometom, počeo je nastup Amadeus benda u Svetosavskom parku u Nišu na dočeku “srpske” Nove godine. Članovi benda su na početku publiku pozdravili zastavom Republike Srbije i tražili aplauz za Opštinu Medijana i njenog predsednika Nebojšu Kocića.

foto: JV / Nikola ĐukićKoncert je počeo sa zakašnjenjem od skoro 20 minuta, među publikom su uglavnom mladi, a frontmen benda Bojan Tasić je okupljene >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pozdravio rečima: “Ajde, Srbijo!”.

Zatim se zahvalio Opštini Medijana i Kociću i tražio aplauz za njih.

Mi smo naši, Leskovac, Niš - poručio je frontmen.

foto: JV / Nikola ĐukićNastup su, uz grejalicu na bini, nastavili pesmama “Nije svejedno”, “Ostaviću sve”, “Overen alkoholom”...

Građani iz prvih redova složni su u tome da su tu jer vole bend i poručuju da ih nikakav minus nije sprečio da dođu.

Volimo da obeležimo “srpsku” u parku uz muziku, nikakvi vremenski uslovi nas ne bi sprečili da budemo ovde večeras, naročito zato što baš volimo pesme Amadeusa - kaže Nišlija.

(/slika4)Podsetimo, binu, nastup i ozvučenje Opština je platila nešto više od 2 miliona dinara.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava,   Doček srpske nove godine

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Na dočeku "Srpske" u Nišu, Amadeus bend, vatromet i hiljade građana

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Jan.2024

Više hiljada građana Niša i njihovih gostiju dočekalo je pravoslavnu Novu godinu uz Amadeus bend i bogat vatromet u Svetosavskom parku. Ni minus od nekoliko stepeni nije sprečio brojne ljubitelje dočeka Nove godine na otvorenom, da sa leskovačkim bendom, prepoznatljivog zvuka, pevaju i igraju...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.