Zapalio se autobus u Nemačkoj – 18 putnika poginulo, 30 povređeno

Izvor: RTS, 03.Jul.2017, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalio se autobus u Nemačkoj – 18 putnika poginulo, 30 povređeno

Osamnaest putnika je poginulo, a 30 je povređeno, kada se zapalio autobus nakon sudara sa kamionom u Bavarskoj. Iz olupine zapaljenog autobusa do sada je izvučeno 11 tela. Spasilačke ekipe i dalje tragaju za preostalih sedam žrtava.
"Vatra je bila takva da se prepoznaje samo čelična struktura autobusa, možemo samo da zamislimo šta to znači za putnike", rekao je ministar saobraćaja Aleksander Dobrint.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Dodao je da je u nesreći povređeno 30 ljudi, od čega je dvoje u kritičnom stanju. 
Nesreća se dogodio nedaleko od Minhberga u Bavarskoj u ranim jutarnjim satima, kada se autobus zapalio na auto-putu posle sudara sa kamionom.
U trenutku nesreće u autobusu je bilo 46 osoba i dva vozača.
Na licu mesta bili su helikopteri i ambulantna kola, a auto-put na kome je došlo do sudara bio je zatvoren u oba pravca.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DRAMA U NEMAČKOJ: Zapalio se autobus, 31 povređena osoba (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 03.Jul.2017

Nemačka policija saopštila je danas da je povređena 31 osoba kada se zapalio autobus nakon sudara sa kamionom, a za 17 putnika se traga Nemačka policija saopštila je danas da je povređena 31 osoba kada se zapalio autobus nakon sudara sa kamionom.Incident se dogodio nedaleko...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.