Izvor: Beta, 03.Jul.2017, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na autoputu u Nemačkoj nekoliko povredjenih u sudaru autobusa i kamiona

Nemačka policija saopštila je danas da je nekoliko ljudi povredjeno kada se na autoputu zapalio autobus posle sudara sa kamionom.U saopštenju se navodi da se udes dogodio u južnoj Nemačkoj, ali nisu navedeni detalji.Agencija DPA je prenela da je na licu mesta bilo helikoptera koji su transportovali povredjene i da je autoput A9 zatvoren zbog nesreće.Sudar se dogodio blizu Minhberga u Bavarskoj.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izgoreo autobus, izvučeno 18 tela,31 osoba povređena VIDEO

Izvor: B92, 03.Jul.2017

Berlin -- Bavarska policija potvrdila je da je svih 18 putnika zapaljenog autobusa koji su se vodili kao nestali mrtvo...U saobraćajnoj nesreći povređena je 31 osoba...Do nesreće je došlo kada su se sudarili autobus i kamion, nakon čega se autobus zapalio. U saopštenju se navodi da se udes dogodio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.