Izgoreo autobus, izvučeno 18 tela,31 osoba povređena VIDEO

Izvor: B92, 03.Jul.2017, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgoreo autobus, izvučeno 18 tela,31 osoba povređena VIDEO

Berlin -- Bavarska policija potvrdila je da je svih 18 putnika zapaljenog autobusa koji su se vodili kao nestali mrtvo.

U saobraćajnoj nesreći povređena je 31 osoba.

Do nesreće je došlo kada su se sudarili autobus i kamion, nakon čega se autobus zapalio. U saopštenju se navodi da se udes dogodio u južnoj Nemačkoj.

"Vatra je bila takva da se prepoznaje samo čelična struktura autobusa, možemo samo da zamislimo šta to znači za putnike", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << danas Dobrint.

Agencija DPA je prenela da je na licu mesta bilo helikoptera koji su transportovali povređene i da je autoput A9 zatvoren zbog nesreće. Sudar se dogodio blizu Minhberga u Bavarskoj.

Nemačka kancelarka Angela Merkel izrazila je danas "veliki užas" povodom autobuske nesreće. "Naše misli su sa žrtvama i članovima njihovih porodica, kao i sa povređenima. Nadam se da će se oni koji su spaseni oporaviti od povreda", izjavio je portparol Merkelove Štefan Zajbert, prenosi AFP.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.