Jeziva saobraćajka u Nemačkoj: Autobus se sudario sa kamionom i eksplodirao, 18 osoba poginulo (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jul.2017, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeziva saobraćajka u Nemačkoj: Autobus se sudario sa kamionom i eksplodirao, 18 osoba poginulo (FOTO)

Ppolicija je potvrdila da je 18 ljudi poginulo u saobraćajnoj nesreći kada se autobus sudario sa kamionom i eksplodirao na autoputu u Bavarskoj u Nemačkoj, prenela je policija.

Lokalni mediji izveštavaju da je 31 osoba povređena u ovom stravičnom sudaru, prenosi The Sun.

Policija je rekal da je u autobusu bilo 48 ljudi, a istakli su da je "sudbina drugih putnika trenutno predmet policijske istrage na terenu".

Portparolka policije Ana Hofer rekla je ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << agenciji AFP da se ne zna gde je 17 putnika.

Foto: AP/Tanjug

- Moguće je da neki putnici nisu uspeli da izađu iz autobusa kada se zapalio. Nejasno je gde su - rekla je ona.

Nemačka novinska agenicja DPA je izvestila da su helikopteri na licu mesta kako bi spasili povređene, a da je autoput A9 zatvoren zbog nesreće.

Prema izveštajima sa lica mesta nesreća se dogodila oko 7 časova ujutru po lokalnom vremenu, prenosi express.co.uk.

Autobus je putovao sa severa prema Nirnbergu kada se dogodila saobraćajna nesreća, a u njemu je bilo 46 putnika i dva vozača.

Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zapalio se autobus u Nemačkoj – 18 putnika poginulo, 30 povređeno

Izvor: RTS, 03.Jul.2017

Osamnaest putnika je poginulo, a 30 je povređeno, kada se zapalio autobus nakon sudara sa kamionom u Bavarskoj. Iz olupine zapaljenog autobusa do sada je izvučeno 11 tela. Spasilačke ekipe i dalje tragaju za preostalih sedam žrtava. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.