Pucnjava, tuče i baksuzni Volmart

Izvor: B92, 29.Nov.2013, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava, tuče i baksuzni Volmart

Vašington -- Ni ove godine Crni petak, dan sa najvećim popustima u američkim radnjama, nije prošao bez tuča, stampeda i povređenih.

Kako prenose mediji, jedna osoba je upucana sinoć u Las Vegasu dok je pokušavala da odnese u kola svoj novi televizor, a policija u Čikagu ranila je čoveka koji je nakon krađe u prodavnici kolima pregazio drugog policajca.

Incidenata je bilo i u na parkingu robne kuće Volmart u gradiću Rijaltu u Kaliforniji, kada su se tri osobe potukle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nakon rasprave zbog mesta u redu, pred otvaranje ove prodavnice. Takođe, u istoimenoj robnoj kući u Zapadnoj Virdžiniji, jedan čovek je isečen nožem, pošto je pretio pištoljem drugoj osobi, nakon što su se posvađali oko parking mesta.

Da je ove godine upravo Volmart "baksuzno" mesto za kupovinu, može se zaključiti pošto je do incidenta došlo u toj robnoj kući i u Nju Džersiju, gde je kupac fizički nasrnuo na menadžera prodavnice zbog rasprave oko televizora koji je hteo da kupi.

Iako su na Crni petak skoro svi proizvodi na rasprodaji, najveća je tražnja za tehničkim stvarima, gde su sniženja i nekoliko stotina dolara. Tako je danas i predstojećeg vikenda moguće naći Eplove Mekbuk er kompjutere od 13 inča za 950, a od 11 inča za 850 dolara.

Prošlogodišnji kind tablet sa HD ekranom od sedam inča sada može da se kupi za 99 dolara, dok smartfon telefon Samsung Galaksi S3 uz dvogodišnji ugovor sa nekim od operatera košta 49 dolara.

HP-ov Hrombuk laptop koštaće tokom promocije 179 dolara (sniženje od 150 dolara) a tablet Samsung Galaksi Tab 3 od deset inči i memorijom od 16 gigabajta biće snižen na 299 dolara (ušteda 100 dolara).

Naravno, u vrhu prioriteta biće i televizori, pa će tako LG HDTV od 55 inča koštati samo 499 umesto regularnih 999 dolara a Samsung 3D televizor od 46 inča 580 umesto 850 dolara.

A kako izgleda histerija na Crni petak, kao i fotografije, možete videti u našoj posebnoj vesti OVDE.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD: Sniženja na Crni Petak uz tuče i povređene

Izvor: Akter, 29.Nov.2013

Ni ove godine „Crni petak“, dan sa najvećim popustima u američkim radnjama nije prošao bez tuča, stampeda i povređenih

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.