Tramp i Rajan: Produktivan sastanak ka ujedinjenju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2016, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp i Rajan: Produktivan sastanak ka ujedinjenju

Verovatni kandidat za republikansku predsedničku nominaciju Donald Tramp i predsednik Predstavničkog doma Kongresa SAD, republikanac Pol Rajan, saopštili su danas da su potpuno predani saradnji kako bi republikanac pobedio na predsedničkim izborima u novembru.

Sastanak Trampa i najvišeg izabranog zvaničnika Republikanske partije usledio je pošto je Rajan prošle nedelje rekao da "još uvek" ne može da podrži Trampovu kandidaturu, što je naišlo na oštru reakciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << milijardera.

Njih dvojica su, međutim, posle današnjeg sastanka rekli da su imali "produktivan sastanak" na kome su bili "iskreni o nekoliko međusobnih razlika".

Republikansku partiju potresaju sukobi oko Trampove kandidature koja nije po volji mnogih uticajnih republikanskih političara, ali je dobila podršku glasača na stranačkim izborima.

Tramp i Rajan su najavili nove razgovore, navodeći da je prvi "veoma pozitivan korak ka ujedinjenju".

Predsednik Republikanskog nacionalnog komiteta Rajns Pribus rekao je da sastanak Trampa i Rajana predstavlja "veoma pozitivan korak ka jedinstvu stranke".

"Sastanak je protekao sjajno. Ovo je važan korak ka postizanju stranačkog jedinstva", napisao je Pribus na svom Tviter nalogu.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.