Sukob građana i policije u Nikšiću

Izvor: Vostok.rs, 27.Dec.2019, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob građana i policije u Nikšiću

Grupa od oko 100 građana okupila se oko 18 sati ispred Hrama Svetog Vasilija, a zbog prisustva velikog broja policije pored kružnog toka, blokirali su ulicu kod marketa "Voli". Ubrzo potom došlo je do sukoba građana i policije, koja je upotrebila pendreke. Policija ih je opomenula da ne smiju da blokiraju ulicu, te su odlučili da idu od jednog do drugog pješačkog prelaza, prenose "Vijesti" Okupljeni skandiraju "Ne damo svetinje". Građani se kreću pješačkim prelazima na Trgu Save Kovačevića. Sve veći broj građana  pristiže. Oni se naizmjenično kreću preko prelaza i na taj način blokiraju saobraćaj. Policija ih povremeno zaustavlja kako bi vozila prošla.
Protest ispred ambasade Crne Gore u Beograduhttps://t.co/uKPhu3KH0U
— VOSTOK vesti (@vostokvesti) December 27, 2019 Policija je opremljena opremom za razbijanje demonstracija. Pored parka, u blizini Hrama, parkiran je bio veliki broj policijskih vozila.
 
 

Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.