Izvor: Nezavisne Novine, 27.Dec.2019, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob građana i policije u Nikšiću

NIKŠIĆ - Oko stotinu građana okupilo se u petak oko 18.00 sati ispred Hrama Svetog Vasilija u Nikšiću, u znak protesta zbog sinoćnjeg usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti u parlamentu, a ubrzo je došlo do sukoba građana i policije, javljaju podgoričke "Vijesti".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sukob građana i policije u Nikšiću

Izvor: Vostok.rs, 27.Dec.2019

Grupa od oko 100 građana okupila se oko 18 sati ispred Hrama Svetog Vasilija, a zbog prisustva velikog broja policije pored kružnog toka, blokirali su ulicu kod marketa "Voli". Ubrzo potom došlo je do sukoba građana i policije, koja je upotrebila pendreke. Policija ih je opomenula da ne smiju...

Nastavak na Vostok.rs...

Policajac iz Nikšića dao otkaz: Neću da idem protiv građana

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Dec.2019

PODGORICA - Zbog dešavanja nakon usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti, službenik Centra bezbjednosti Nikšić Miloje Šćepanović nakon 30 godina staža dao je otkaz jer nije htio da učestvuje, kako je rekao, u akciji policije protiv građana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.