Izvor: EMportal, 03.Maj.2009, 03:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas je Svetski dan slobode štampe

Mediji širom sveta danas obeležavaju Svetski dan slobode štampe, koji je prilika za podsećanje na novinare stradale na zadatku i važnu ulogu slobodnih i nepristrasnih medija u društvu.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra svjetski dan slobode štampe

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Maj.2009, 16:37

Mediji širom svijeta sutra obilježavaju Svjetski dan slobode štampe, koji je prilika za podsjećanje na novinare stradale na zadatku i važnu ulogu slobodnih i nepristrasnih medija u društvu. Pojedine nevladine organizacije ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Svjetski dan slobode štampe

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Maj.2009

Mediji širom svijeta 3. maja obilježavaju Svjetski dan slobode štampe, koji je prilika za podsjećanje na novinare stradale na zadatku i važnu ulogu slobodnih i nepristrasnih medija u društvu. Pojedine nevladine organizacije ocijenile su da su mediji dočekali Svjetski dan slobode štampe u tmurnom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Obeležen Svetski dan slobode štampe

Izvor: Mondo, 03.Maj.2009

Svetski dan slobode medija obeležen je i u Srbiji. U 11.55 kod Spomenika čitaču novina u Pionirskom parku Udruženje novinara Srbije i Sindikat novinara Srbije organizovali su akciju 'Pet minuta gromoglasne tišine'.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.