Izvor: Blic, 02.Mar.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi čovek Fejsbuka za Latinsku Ameriku pušten iz pritvora

Brazilska policija pustila je danas iz pritvora prvog čoveka Fejsbuka za Latinsku Ameriku Dijega Dzodana, privedenog zbog toga što nije želeo da otkrije informacije o korisnicima mobilne aplikacije WhatsApp.

Predstavnik Fejsbuka je juče priveden u Sao Paolo po nalogu sudije u severoistočnoj brazilskoj državi Seržipi.

Dzodan je navodno više puta odbio da sarađuje u istragama o organizovanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kriminalu i krijumčarenju droge.

WhatsApp, koji je u vlasništvu Fejsbuka, izrazio je žaljenje zbog jučerašnjeg hapšenja i naveo da “ne može daje da informacije koje ne poseduje”.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Brazil: Čelnik Fejsbuka priveden zbog WhatsAppa

Izvor: B92, 02.Mar.2016

Sao Paolo -- Prvi čovek Fejsbuka za Latinsku Ameriku Dijego Džodan priveden je u Brazilu jer nije hteo da otkrije informacije o korisnicima WhatsAppa...Predstavnik Fejsbuka je juče priveden u Sao Paolo po nalogu sudije u severoistočnoj brazilskoj državi Seržipi...Džodan je navodno više puta odbio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.