Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Mar.2016, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilska policija pustila iz pritvora prvog čoveka Fejsbuka za Latinsku Ameriku

Brazilska policija pustila je danas iz pritvora prvog čoveka Fejsbuka za Latinsku Ameriku Dijega Džodana, privedenog zbog toga što nije želeo da otkrije informacije o korisnicima mobilne aplikacije WhatsApp.

Predstavnik Fejsbuka je juče priveden u Sao Paolo po nalogu sudije u severoistočnoj brazilskoj državi Seržipi.

Dzodan je navodno više puta odbio da saradjuje u istragama o organizovanom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kriminalu i krijumčarenju droge.

WhatsApp, koji je u vlasništvu Fejsbuka, izrazio je žaljenje zbog jučerašnjeg hapšenja i naveo da "ne može daje da informacije koje ne poseduje".  ;

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Prvi čovek Fejsbuka za Latinsku Ameriku pušten iz pritvora

Izvor: Blic, 02.Mar.2016

Brazilska policija pustila je danas iz pritvora prvog čoveka Fejsbuka za Latinsku Ameriku Dijega Dzodana, privedenog zbog toga što nije želeo da otkrije informacije o korisnicima mobilne aplikacije WhatsApp...Predstavnik Fejsbuka je juče priveden u Sao Paolo po nalogu sudije u severoistočnoj brazilskoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.