Nemački Emotion preuzima deo fabrike Gorenje home u Zaječaru

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Maj.2020, 18:17

Nemački 'Emotion' preuzima deo fabrike 'Gorenje home' u Zaječaru

Fabrika “Gorenje Home” u Zaječaru u Srbiji, koja posluje pod okriljem kineske „Hisense Grupe“ kao većinskog vlasnika, saopštila je da je uspešno okončala pregovore sa nemačkom kompanijom “Emotion”, dugogodišnjim kupcem sanitarnih uređaja zaječarske fabrike, koji u junu počinje sopstvenu proizvodnju u pogonima ove fabrike. Posao za 80 radnika Na osnovu potpisanog ugovora, “Emotion” će u Zaječaru iznajmljivati prostor od oko 7.000 m2 i nastaviti da proizvodi sanitarne uređaje koji su...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemački “Emotion” preuzeo fabriku “Gorenja” u Zaječaru

Izvor: Blic, 27.Maj.2020

Kompanija “Gorenje Home” okončala je pregovore sa nemačkim “Emotionom”, dugogodišnjim kupcem sanitarnih uređaja zaječarske fabrike, koji u junu počinje sopstvenu proizvodnju u pogonima te fabrike.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.