Igor Crnadak saslušan u Graničnoj policiji zbog spornih bh. viza za Pakistance

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Jun.2020, 14:33

Igor Crnadak saslušan u Graničnoj policiji zbog spornih bh. viza za Pakistance

Bivši ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine (BiH) Igor Crnadak saslušan je u svojstvu svjedoka u Graničnoj policiji BiH u vezi s izdavanjem viza u bh. ambasadi u Pakistanu, potvrđeno je za Radio Slobodna Evropa iz Granične policije BiH. Izjavu u svojstvu svjedoka, bivši šef bh. diplomatije dao je zbog istrage koju provodi Tužilaštvo BiH o izdavanju viza za ulazak u Bosnu i Hercegovinu za osobe iz zemalja visokomigracijskog rizika. Tužiteljstvo BiH provjerava navode o lažnim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

"NISAM PREDMET ISTRAGE" Crnadak istakao da je išao u Graničnu policiju BiH da pomogne koliko može

Izvor: Blic, 03.Jun.2020

Igor Crnadak, bivši ministar spoljnih poslova BiH danas je saslušan u Graničnoj policiji na okolnosti saznanja izdavanja neleganih viza Pakistancima, u Ambasadi BiH u Islamabadu, a o čemu istragu vodi Tužilaštvo BiH.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.