KAO NA FILMU: Anđeli pakla pobegli helikopterom sa robije

Izvor: Kurir, 08.Jun.2014, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO NA FILMU: Anđeli pakla pobegli helikopterom sa robije

Na Tviteru su kasnije objavljena imena dvojice begunaca, a onima koji ih vide savetuje se da im se ne približavaju i da odmah kontaktiraju policiju

OTAVA - Kao na filmu.

Policija u kanadskom gradu Kvebeku pokrenula je veliku poteru nakon što su u subotu iz zatvora Orsanvil pobegla trojica ozloglašenih narko-kriminalaca i ubica Ives Denis (35), Denis Lefevro (53) i Serž Pomerlo (55), koji se povezuju s bajkerskom grupom Anđeli pakla.

Svi u čudu
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Njihovo bekstvo bilo je gotovo kao na filmu, pažljivo planirano, izuzetno organizovano i fantastično režirano, a istražitelji se čude kako su uspeli da nabave zeleni helikopter, koji je došao po njih i izbavio ih.

- U stalnom smo kontaktu s upravom zatvora ne bi li smo utvrdili kako su pobegli. Sve se dogodilo za svega nekoliko minuta. Zasad nemamo mnogo detalja, a pronalazak helikoptera nam je prioritet - rekla je portparolka policije En Metju.

Prema rečima policijskih zvaničnika, poznato je da je letelica odletela u smeru zapada, nagađa se da je odredište bio grad Montreal. Inače, Pomerlo je bio vođa velike narko-bande koja je razbijena 2010, dok su druga dvojica begunaca bili njegovi podređeni. Prema navodima, njih trojica povezuju se i s motociklističkom bandom Anđeli pakla i protiv njih se vodi istraga u vezi sa ubistvom iz 2009.

Sličan pokušaj

Inače, u martu prošle godine dvojica zatvorenika takođe su pokušala da pomoću helikoptera pobegnu iz zatvora u Kanadi, ali su ubrzo uhvaćeni zajedno s onima koji su ukrali helikopter.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Bekstvo iz zatvora helikopterom

Izvor: Blic, 08.Jun.2014

Dve osobe pobegle su helikopterom iz zatvora u gradu Kvebeku u Kanadi, što je za dve godine drugo takvo bekstvo, saopštila je policija...Policija je sinoć navela da je helikopter krenuo prema zapadu. Na Tviteru su kasnije objavljena imena dvojice begunaca, a onima koji ih vide savetuje se da im se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.