Bekstvo iz zatvora helikopterom

Izvor: Blic, 08.Jun.2014, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekstvo iz zatvora helikopterom

Dve osobe pobegle su helikopterom iz zatvora u gradu Kvebeku u Kanadi, što je za dve godine drugo takvo bekstvo, saopštila je policija.

Policija je sinoć navela da je helikopter krenuo prema zapadu. Na Tviteru su kasnije objavljena imena dvojice begunaca, a onima koji ih vide savetuje se da im se ne približavaju i da odmah kontaktiraju policiju.

U martu prošle godine dvojica zatvorenika takodje su pokušala da uz pomoć helikoptera pobegnu iz zatvora u Kanadi, ali su ubrzo uhvaćeni zajedno sa onima koji su ukrali helikopter.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Helikopterom pobegli iz zatvora

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jun.2014

Trojica osuđenika pobegla su helikopterom iz zatvora u cetralnom delu Kvebeka, saopštila je u nedelju kanadska policija...Foto: Ilustracija..Lokalna policija saopštila je da je helikopter iz zatvora "Orsanvil" odleteo ka zapadu..."Sarađujemo sa aerodromoma u gradu Kvebeku i okolini, kao i vojnim...

Nastavak na Vesti-online.com...

SNAŠLI SE: U Kanadi iz zatvora pobegli helikopterom!

Izvor: Press, 08.Jun.2014

To je drugo bekstvo zatvorenika helikopterom u Kvebeku u poslednje dve godine...Policija je saopštila da se helikopter uputio prema zapadu i pozvala građane da odmah kontaktiraju nadležne ukoliko primete odbegle zatvorenike. Građanima je, takođe, savetovano da se ne približavaju beguncima, prenela...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.