Đerlek: U celoj zemlji teška i neizvesna situacija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2020, 09:39

Đerlek: U celoj zemlji teška i neizvesna situacija

Državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Đerlek izjavio je danas da je pogoršanje epidemiološke situacije iz dana u dan signal da treba reagovati i doneti nove mere za suzbijanje širenja korona virusa jer je, kaže, očigledno da postojeće nisu dale rezultate.

Đerlek za RTS navodi da se rezultati očekuju za sedam do deset dana od stupanja na snagu novih mera.

"Ako uspemo da uspostavimo kontrolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << novih mera i ako budemo imali masovniju podršku građana, koji treba da pokažu maksimalnu odgovornost, realno je očekivati da ćemo imati dobre rezultate", naveo je Đerlek.

Dodaje da su bolnički kapaciteti u Beogradu popunjeni i da je više prijema pacijenata nego otpusta.

"Situacija u celoj Srbiji je teška i neizvesna, moramo se boriti u celoj zemlji", naveo je Đerlek.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"TEŠKO I NEIZVESNO U CELOJ ZEMLJI" Đerlek: Pogoršanje situacije jasan signal za donošenje NOVIH MERA

Izvor: Blic, 02.Dec.2020

Državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Đerlek kaže da je pogoršanje situacije iz dana u dan signal da treba reagovati i doneti nove mere jer je, dodaje, očigledno da postojeće nisu dale rezultate.

Nastavak na Blic...

Ministarstvo Zdravlja Srbije: Nove mere restrikcije očekuju se od petka

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Dec.2020

Državni sekretar Ministarstva zdravlja Srbije Mirsad Đerlek, izjavio je da se očekuje da Vlada Srbije na sednici u četvrtak usvoji nove restriktivne mere protiv korona virusa koje bi na snagu stupile dan kasnije, od petka. Đerlek je za Radio-televiziju Srbije (RTS) rekao da se situacija u zemlji...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.