Izvor: Blic, 17.Mar.2023, 00:24

"To je bila mala smrt" Suzana Mančić otvoreno o najtežem trenutku u životu: "NISAM IZLAZILA NA ULICU I DECA NISU IŠLA U ŠKOLU"

Suzana Mančić 2005. godine proživela je veliki stres koji je obeležio njen život ostavio trag u karijeri. Tada je u javosti isplivao nje intimni snimak, a ona se sada u jednoj emisiji prisetila kako je proživljavala svoje najteže dane.
Pogledaj vesti o: Suzana Mančić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RODBINA MI JE DONOSILA HLEB, DECA MI NISU IŠLA U ŠKOLU! Suzana Mančić otkrila kako se nosila sa osudom nakon što je izašao njen intimni video!

Izvor: Pančevac-online.com, 17.Mar.2023

Suzana Mančić 2005. godine proživela je veliki stres koji je obeležio njen život ostavio trag u karijeri. Tada je u javosti isplivao nje intimni snimak, a ona se sada u jednoj emisiji prisetila kako je proživljavala svoje najteže dane. – Taj period mog života ja želim da zaboravim, ali ne...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.