Suzana Mančić napustila Srbiju: Posetila LUKSUZNU destinaciju i nije sama - pokazala kako uživa

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 18:55

Suzana Mančić napustila Srbiju: Posetila LUKSUZNU destinaciju i nije sama - pokazala kako uživa

Uprkos svojim godinama, poznata voditeljka izgleda mlađe nego ikad dok, ne skidavši osmeh sa lica, pozira na najlepšim lokacijama ove zemlje.

Suzana Mančić, poznata pevačica i TV voditeljka, nedavno je ispunila svoj dugoročni san - tačnije, putovanje iz snova.

Kako možemo da vidimo, Suzana je obišla magične ulice i znamenitosti Indije. Našu voditeljku je, čini nam se, najviše raznežio prizor Taj Mahal-a, o kom je u opisu slike imala da kaže: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Napustam ovaj gotovo nestvaran prizor, tone mermera kao da lebde od lakoće u svojoj lepoti, menjaju boju, u zoru je Taj Mahal ružičast, a pri zalasku sunca poprima žutu boju. Za posetioce poput mene, koja sam tu u podne, Taj je mlečno beo - napisala je.

Suzana nije skidala osmeh sa lica i, iako na fotografijama nije bila u pratnji supruga, definitivno nije bila usamljena, a to nam je pokazala brojnim slikama na kojima pozira sa lokalcima ove divne zemlje, čak ih nazivajući i ''njenim fanovima''.

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

Međutim, nakon dana ispunjenog učenjem o istoriji i tradiciji, uveče je naša voditeljka ipak uživala i u luksuznijoj strani koju Indija može da ponudi.

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

Komentari su joj prštali od lepih želja i komplimenata, a mi se nadamo da će Suzana i nastaviti da nas obaveštava o svom daljem putovanju kroz ovu zemlju.

Srbija Danas/Instagram suzanamancicofficial

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.