Suzana Mančić: Muškarac koji vara ženu redovno se brije i naglo gubi kilograme

Izvor: Svet, 23.Apr.2016, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzana Mančić: Muškarac koji vara ženu redovno se brije i naglo gubi kilograme

Suzana Mančić nema problema sa samopouzdanjem, pa tako nikada nije brinula da li su joj muškarci verni.
Voditeljka smatra da se muškarac ponaša drugačije kada laže, kao i kada ima drugu ženu.
“Zavisi o čemu laže, ali kada je u pitanju prevara mušakarc će da smrša, brijaće se svaki dan, to su neke indikacije, ako je odjednom sav uširkan, nalickan”, rekla je Suzana.
Ona ne isključuje mogućnost da je nekada bila prevarena iako to nikada nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << saznala.
“Sigurno da su me varali, možda sam ja falična, ali ja nikada nisam bila ljubmorna, nisam proveravala gde si bio. Možda mi je ta moja samouverenost davala štit. Smatram da ako neko hoće da bude sa mnom biće, ako neće, pa taj će da hvata krivine”, ispričala je Mančićeva, navodi kurir.rs.
Pogledaj vesti o: Suzana Mančić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suzina škola: Kad je sav obrijan i nalickan, znajte da vas vara

Izvor: Vesti-online.com, 23.Apr.2016

Čuvela loto devojka Suzana Mančić nikada nije brinula o tome da li su joj muškarci verni, ali kako kaže, varalicu možete prepoznati na kilometar, samo ako obratite pažnju na njegovo ponašanje...Voditeljka smatra da se muškarac ponaša drugačije kada laže, kao i kada ima drugu ženu...- Zavisi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.