Razvela se kćerka od 20 godina starijeg muža!

Izvor: Mondo, 18.Jan.2019, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvela se kćerka od 20 godina starijeg muža!

Kćerka Suzane Mančić je navodno odustala od braka sa starijim biznismenom.

Teodora Krunić, kćerka Suzane Mančić, razvela se od bogatog Amerikanca za kojeg se u tajnosti udala u martu prošle godine, tvrdi "Kurir".

Razlog za krah bračne zajednice, navodi njihov izvor, jesu nepremostive razlike u karakteru između njih dvoje i sve češće nesuglasice koje su imali u poslednjih šest meseci. Ovu odluku Suzanina naslednica donela je pre tri meseca i odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je to saopštila majci.

Suzana za MONDO: Eh, što nisam sela na traktor!

"Suzani je bilo krivo kada je od ćerke čula za razvod, ali se, naravno, nije protivila tome. Donekle, ona je bila i svesna da će brak između njih dvoje teško opstati, jer je taj čovek 20 godina stariji od Teodore. Suzanina ćerka će najverovatnije ostati u Americi, nema nameru da se vraća u Srbiju", rekao je izvor blizak voditeljki za ovaj medij.

Suzana Mančić nije htela da komentariše ove navode.

Teodora i njen sad već navodno bivši suprug venčali su se pre deset meseci u Las Vegasa. Za njihovu intimnu ceremoniju nije znala čak ni Suzana, koja se nakon nekoliko dana oglasila i potvrdila srećne vesti.

Udala se Suzana Mančić!

"Eto, udala se moja Teodora u Las Vegasu. Niko nije znao. Sada sam zvanično tašta", rekla je tada Mančićeva.

Podsetite se intervjua Suzane Mančić za MONDO TV:

Izvor: MONDO


Pogledaj vesti o: Suzana Mančić

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.