Izvor: Blic, 17.Jan.2024, 21:58

Prvi muž joj je govorio: "Ko bi te hteo da te ja nisam oženio", Suzana Mančić je sa njim prošla težak period, mislila je da im ĆERKA NEĆE PREŽIVETI, sa drugim je potpisala ugovor

Suzana Mančić je rođena u Beogradu, kao mala je imala problema sa astomom, roditelji su je pazili, mama satima stajala u redu da kupi omiljenu igračku, o detaljima iz detinjstva, ali i o tome kako su svi bili zapanjeni zašto je završila na estradi, o prvom mužu, ali i sadašnjem zbog čijih je ćerki potpisala predbračni ugovor, kao i o estetskim korekcijama Suzana priča u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115, sredom u 21 sat.
Pogledaj vesti o: Suzana Mančić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.