Ovaj poznati političar priznao je da je bio zaljubljen u Suzanu Mančić! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 29.Jan.2017, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj poznati političar priznao je da je bio zaljubljen u Suzanu Mančić! (foto)

Stariji pričaju da osamdesetih godina prošlog veka nije postojao heteroseksualni muškarac kome Suzana Mančić nije bila zgodna riba, a o njenoj lepoti i seksepilu pričalo se svuda i naširoko.

Naravno, među onima koji su “balavili” za njom ima i poznatih ljudi, a jedan od njih je i doktor Vojislav Šešelj. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Lider radikala priznao je u emisiji kod Lee Kiš da je bio zaljubljen u Suzi, a pošto je između njega i Mančićeve sedeo Bogoljub Mitić Đoša, požalio se da on razdvaja njega i voditeljku.

“Navikla sam da mene neko stalno razdvaja od pravih muškaraca”, odgovorila je bivša loto devojka i obrela se u Šešeljevom krilu.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ovaj poznati političar priznao je da je bio zaljubljen u Suzanu Mančić! (foto)

Izvor: Svet, 29.Jan.2017

Stariji pričaju da osamdesetih godina prošlog veka nije postojao heteroseksualni muškarac kome Suzana Mančić nije bila zgodna riba, a o njenoj lepoti i seksepilu pričalo se svuda i naširoko.. Naravno, među onima koji su “balavili” za njom ima i poznatih ljudi, a jedan od njih je i doktor...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.