OPERISANA Suzana Mančić: Tim lekara udružio snage i pružio neophodnu pomoć - Evo zašto je voditeljka bila u bolnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 16:58

OPERISANA Suzana Mančić: Tim lekara udružio snage i pružio neophodnu pomoć - Evo zašto je voditeljka bila u bolnici

Kako je i sama rekla, sve je prošlo baš onako kako treba.

Suzana Mančić, popularna voditeljka i multimedijalna ličnost, već decenijama važi za jednu od najlepših dama na domaćoj javnoj sceni. Godinama je prkosila vremenu, no ipak je odlučila da se podvrgne određenim tretmanima, zahvatima i korekcijama.

Pratioce na socijalnoj mreži Instagram je obavestila da je operisana i da je zahvaljujući stručnom timu lekara sve prošlo dobro, te da se oporavlja nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iste. Evo šta je rekla.

- Dragi moji, kao što sam rekla, vodiću vas sa sobom kroz put promene, ne da budem mlađa, već da izgledam lepše i odmornije.

Juče sam imala intervenciju o kojoj ćete tek slušati "spacelifting" - započela je Suzana, te dodala:

- Operacija je prošla savršeno, ja se oporavljam. Znam da ste svi znatiželjni, dajte mi malo vremena da odmorim i onda odgovaram na sva pitanja.

Ljubi vas vaša Suzana - zaključila je svoje obraćanje Mančićeva.

Najnovija metoda hirurškog liftinga, koja vam omogućava da se rešite starosnih promena na licu: opuštenih tkiva, nabora, bora, opuštenosti kože, spuštenih jagodica, podbradka. Rezultati operacije ostaju trajni do kraja života, ne ostavljajući vidljive tragove hirurške intervencije.

Verujemo da će Suzana inspirisati mnoge dame da se odvaže i podvrgnu ovoj metodi zatezanja lica i uklanjanja tragova starenja, pogotovo kada tim lekara kao njen pruži stručnu pomoć i pomogne da se dođe do mlađeg i odmornijeg izgleda.

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

Srbija Danas/Društvene mreže/A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.