NE BIRA MESTO ZA SEKS Suzana Mancic otkrila gde je sve vodila ljubav

Izvor: medio.rs, 09.Jun.2015, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE BIRA MESTO ZA SEKS Suzana Mancic otkrila gde je sve vodila ljubav

- Imala sam baš dobar seks na stepenicama - kaže, između ostalog, nekadašnja "loto devojka"

Voditeljka i spisateljica Suzana Mančić otkrila je da je probala seks na najneobičnijim mestima, odnosno, da je ljubav vodila u senu, na njivi, u moru, na haubi…

Nekadašnja “loto devojka” dodaje da je najbolji orgazam doživela – na stepeništu!

– Imala sam baš dobar seks na stepenicama. Svima to preporučujem, jer je bilo veoma uzbudljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i strastveno. Ništa mi nije smetalo, ništa me nije žuljalo, toliko je bilo lepo – oduševljeno će “Suzi”.

Mančićeva priznaje da ni sama više ne može da se seti gde je sve vodila ljubav.

– Radila sam to na haubi, bilo je fino. Čak i na njivi, pa i u senu. Mislila sam da će seks u moru biti dobar, ali je potpuno bezveze.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Suzana dodaje da je, iako i sada, u 59. godini, uživa u vođenju ljubavi, najbolji seks imala između četrdesete i pedesete.
Pogledaj vesti o: Suzana Mančić

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

SUZANA MANČIĆ SEKS AKROBATA: Jedino na drvetu nisam vodila ljubav!

Izvor: Kurir, 09.Jun.2015

Postoji jedan problem, dok se nisu pojavile ove boleštine , kao što je sida, mogli smo da radimo šta smo hteli. I taman kad sam ja htela da radim šta hoću, onda se pojavila sida, priča Suzi i otkriva koje je najluđe mesto na kom je vodila ljubav..Voditeljka Suzana Mančić kaže da voli da intrigira...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.