Ćerka Suzane Mančić učesnica “X faktora”

Izvor: Svet, 06.Mar.2015, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Suzane Mančić učesnica “X faktora”

Teodora Kunić, ćerka voditeljke i pevačice Suzane Mančić i člana “Sedmorice mladih” Nebojše Kunića, jedna je od učesnika druge sezone “X faktora”.
Dvadesetdvogodišnja studentkinja iz Beograda dobila je priliku da pokaže svoj pevački talenat pred Željkom Joksimovićem, Aleksandrom Kovač, Tončijem Huljićem i Masimom Savićem, a kako je prošla, gledaoci će >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << saznati sredinom marta na TV Prva. Naslednica loto devojke veoma je popularna na društvenim mrežama jer je nedavno objavila svoje provokativne fotografije.
Pre dve godine snimila je spot za numeru “Pola srca”, u kojem se pojavljuje Milan Kalinić. Pesma nije prošla previše zapaženo. Da bismo proverili naša saznanja, pozvali smo Suzanu Mančić.
“Teodora ima svu moju podršku. Upustila se u jednu veliku avanturu. To će biti njena borba za mesto pod suncem. Držaću se po strani koliko god budem mogla. Takmičenje ću posmatrati sa strane kao običan gledalac i svim srcem navijati za nju”, rekla je ona.
 
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Mamina lepotica na TV-u!

Izvor: Mondo, 06.Mar.2015

Teodora Kunić, ćerka voditeljke i pevačice Suzane Mančić i člana Sedmorice mladih Nebojše Kunića, učesnica druge sezone X faktora... Lepa studentika iz Beograda će oprobati svoju sreću pred žirijem X Faktora koji čine Željko Joksimović, Aleksandra Kovač, Masimo Savić i Tonči Huljić...Naslednica...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.