Zar mora to pred celom plažom: Zavukli ruke u gaće i ne posustaju! (FOTO)

Izvor: S media, 16.Avg.2012, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zar mora to pred celom plažom: Zavukli ruke u gaće i ne posustaju! (FOTO)

Umesto da se sklone daleko od očiju kako bi popravili ono što im je smetalo, njih dvojica su rešili da to urade pred svima!

Izgleda da Andrija Ojdanić Era i Nikola Šoć vole da drže stvari u svojim rukama. I to ne samo u prenesenom značenju. A naročito vole kad su na plaži.

Ovo vršljanje po kupaćim gaćama i druženje s "vršnjakom" nije prošlo nezapaženo. I dok Era, pod geslom "bez starca nema udarca" to radi energično i fanatično, bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << učesnik "Survajvera" je mnogo opušteniji. Njegovi pokreti su lagani i elegantni. Kao i njegov moto - "na mladima svet o staje". Ili, "na mladima sve to staje"! Kako god, teška je ovo borba. A još se ni medalje ne dobijaju.

***Neka joj se neko smiluje: Emina Jahović preklinje da joj neko pomogne (FOTO)

***Ovo nije Milica Pavlović: Ali, ova pevačica joj svakako može parirati izgledom! (FOTO)

***Ovo nije humano: Pogledajte šta je Stanija uradila sa svojim bujnim grudima (FOTO)

Izvor: S media/Kurir, Foto: Kurir, Dragan Kadić
Pogledaj vesti o: Survivor

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne, nije u pitanju domaća pevačica: Ova plavušica smeška vam se sa malih ekrana (FOTO)

Izvor: S media, 16.Avg.2012

Uske dekoltirane haljine nisu više garderoba u kojoj možemo videti samo pevačice. Evo ko se sve više okrenuo ka seksipilnoj odeći.. ..Još jedna voditeljka sve više počela je da zapada u oko javnosti, a najviše zbog svog atraktivnog izgleda. Uske haljinice zauzele su mesto i u garderoberu Tamare...

Nastavak na S media...

Ne, nije u pitanju domaća pevačica: Ova plavušica smeška vam se sa malih ekrana

Izvor: Poznati.info, 17.Avg.2012, 04:10

Uske dekoltirane haljine nisu više garderoba u kojoj možemo videti samo pevačice. Evo ko se sve više okrenuo ka seksipilnoj odeći…..Još jedna voditeljka sve više počela je da zapada u oko javnosti, a najviše zbog svog atraktivnog izgleda. Uske haljinice zauzele su mesto i u garderoberu Tamare...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.