Izvor: TvojPortal.com, 22.Maj.2012, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Survajver: Aleks tvrdi da je Martina izdajica, a žene kokoške

Izvor:vestionline  Survajverka Aleksandra Grdić je otkrila ko je bio najveći izdajica na Kostariki. Ona je rekla da nikada neće moći da oprosti Martini jer je izneverila Nevena.
- Žene su zapravo kokoške. Videćete da će biti baš zabijanja noževa u leđa. Da smo pametnije odigrale, četiri žene bi sedele u finalu "Survajvera", a ne četiri muškarca. Još uvek sam ljuta na Martinu Vrbos koja je izdala Nevea- rekla je Aleks.

Aleksandra Grdić oplela po survajverkama
>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << />
Inače, Aleks je prava zavisnica o adrenalinu, tako da joj nikada nije dosadno. Ako je verovati medijskim napisima, ona je prekinula vezu sa Jurom Blaževićem i navodno se pomirila s bivšim dečkom Azerom Berberom.
- Svi će znati kad se budem udavala jer ću tada napraviti veliku zabavu. Trenutno je moj privatni život stvarno u banani jer puno radim - rekla je Aleksandra, kojoj nikad nisu bile jasne optužbe da je debela.

Pogledaj vesti o: Survivor

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.