Stanija: Ava je avatar, ona je nepotrebno iskustvo!

Izvor: Poznati.info, 29.Maj.2012, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija: Ava je avatar, ona je nepotrebno iskustvo!

“Volkov me je opsedao, ali nisam htela da budem s njim. Nikad nisam bila s oženjenima. U indeksu imam samo desetke”, kaže starleta

Stanija Dobrojević je za kratko vreme postala jedna od najintrigantnijih ličnosti srpskog šoubiznisa. Od učešća u rijalitiju “Survajver“, pa sve do slikanja za “Plejboj”, Stanija izaziva veliku pažnju medija. Zgodna starleta otkriva s koliko muškaraca je >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << bila u ozbiljnoj vezi, kakav je student, ali i šta misli o saplemenici i koleginici iz susedne države Hrvatske Avi Karabatić:

- AVAtari su posebna vrsta, ako tako mogu da se izrazim. Sa takvom vrstom ljudi u životu nikada nisam imala kontakt, ali posle “Survajvera” sam obogaćena za jedno nepotrebno iskustvo, upoznavanje AVAtar vrste, šaljivo je prokomentarisala Stanija Avu, sa kojom je tokom “Survajvera” bila u sukobu.

Starletu su povezivali sa brojnim fudbalerima, a najviše medijske pažnje izazvale su priče sa Gojkom Kačarem i Vladimirom Volkovim.

- Istina je da me je Volkov dugo opsedao, ali nikako se nije mirio sa činjenicom da mi se ne dopada i da neću da budem sa njim. Dosadilo mi je da kojekakvi “fudbalerčići” ispadaju veliki zavodnici na konto mog imena, zato sam nepromišljeno i pročitala njegove sms-ove pred kamerama. Što se tiče Gojka, bivši su bivši, da su valjali ne bi ni bili bivši – izjavila je Stanija i potvrdila da nikada nije bila i neće u vezi sa oženjenim muškarcem.

Na pitanje da li joj smeta što je često u centru skandala, Stanija odgovara:

- Ja sam u privatnom životu kraljica skandala, tako da mi ovo u medijima nije ništa novo. Hvala Bogu pa mediji nisu skroz upućeni u moj život.

Dobrojevićeva je zbog obaveza u Americi, ali i učešća u rijalitiju “Survajver” zapostavila fakultet, ali smatra da nije napravila veliku grešku, jer savršeno balansira svojim obavezama i ciljevima.

- U mom indeksu stoje samo desetke, a fakultet sam namerno zapostavila, jer knjiga me uvek čeka, a ugovori, “Plejboj”, “Survajver” su sada iskoristivi ili nikad. Da sam na vreme diplomirala, sada ne bih bila poznata, niti bih kupila stan – kaže starleta.

(Telegraf.rs/ReStart)
Pogledaj vesti o: Playboy

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.