Izvor: Luftika.rs, 31.Jul.2023, 14:39

Priča o borbi Novosađana za Šodroš najbolji ekološki film na Vrmdža festu (VIDEO)

Na 7. Vrmdža festu – Festivalu internacionalnog turističkog i ekološkog dokumentarnog filma, priznanje za najbolji ekološki film, dobio je film „Probudi se narode“, u produkciji Vojvođanske zelene inicijative, iz dokumentarnog tv serijala „Zelena patrola na delu“.
Film je o borbi ekoloških aktivista iz Šodroš Survivor kampa za poslednju zelenu oazu u Novom Sadu.
Priznanje „Petar Lalovic“ dobila je Ruža >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Helać, autorka dokumentarnog tv serijala „Zelena patrola na delu.

Izvor: Moj Novi Sad
Aktivisti odneli debla sa Šodroša pred glavne novosadske institucije (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

ODRŽAN SEDMI “VRMDŽA FEST”: PRIZNANJA I AUTORIMA IZ ISTOČNE SRBIJE

Izvor: TimockeVesti.net, 01.Avg.2023, 05:22

Sokobanja, 1. avgust – Najbolji autori turističkog, ekološkog i etno kulturnog sadržaja, kao i filmske i televizijske produkcije, prošlog vikenda su nagrađeni na sedmom „Vrmdža festu“ koji je održan u selu Vrmdža kod Sokobanje. Ovaj festival, posvećen turističkom, dokumentarnom i ekološkom...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.