Izvor: Tracara.com, 23.Feb.2024, 20:56

Poznata još jedna takmičarka Survivora, na ostrvo donosi pozitivnu energiju

Katarina Nicić je učesnica takmičenja Survivor 2024, a na ostrvo donosi pozitivnu energiju. Šta će joj najviše faliti? Ko je Katarina Nicić, Survivor 2024? I ova devojka dolazi iz Novog Sada, a ima 27 godina. Ona je magistar ekonomije i marketinga i trenutno radi u jednoj američkoj firmi. [This post contains video, click to play] Za sebe kaže da je borbena, uprkos tome što je ekonomista. „Poluprofesionalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << sam igrala odbojku u Americi, i dalje trčim trke sa preprekama, a i treniram svakog dana već dvadesetak godina unazad“, kaže Katarina. Ona dodaje da je u Americi provela pune četiri godine nakon što je dobila stipendiju da igra na prvoj diviziji. U Srbiju se vratila jer joj je bilo „dosta“ i zato što je želela više vremena za sebe. Ko su učesnici Survivora 2024? Pročitaj ovde. „Volim timsku pobedu, ali volim i individualni uspeh, tako da je Survivor u tom smislu savršen“, priča Katarina, koja dodaje da izbegava svađe: „Nisam svadljiv tip, gledam da to izbegavam. Ali, nikada nisam bila u situacijama da sam gladna i besna, tako da se nadam da ću uspeti racionalno i smireno na sve da odgovorim.“ Devojka, koju produkcija opisuje kao zarazno pozitivnu, otkrila je i šta će joj nedostajati. „To što nemam telefon da zovem mamu i bliske prijatelje. Često se čujem sa njima, a faliće mi i dečko i pas jer sam sa njima svaki dan.“ The post Poznata još jedna takmičarka Survivora, na ostrvo donosi pozitivnu energiju appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Survivor 2024: Znamo još jednog takmičara, ovaj strelac je spreman da gladuje

Izvor: Tracara.com, 24.Feb.2024, 12:21

Dorian Ivanovski drugi je učesnik Survivora koji nam dolazi iz Hrvatske, a ovaj mladić iz centra Zagreba, spreman je i da gladuje na ostrvu – ako treba! Dorian Ivanovski: Sve što znamo o takmičaru Survivor 2024 Dorian Ivanovski se pripremao i pre nego što je saznao da će se takmičiti...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.