Matea iz Survivora plače zbog mlađeg brata: Od svoje prve godine ima dijabetes…

Izvor: Tracara.com, 16.Apr.2024, 22:21

Matea iz Survivora plače zbog mlađeg brata: Od svoje prve godine ima dijabetes…

Ove nedelje popularni zabavno takmičarski šou program Survivor ćete gledati u ponedeljak i utorak, a zatim od četvrtka do subote kada će se saznati ishodi izazova za plemenske imunitete i novog duela. Tokom radne nedelje epizode će biti emitovane u standardnim terminima – u ponedeljak, utorak i četvrtak u 21:30h, petak u 22:30h, a u subotu u 23h. U večerašnjoj igri za nagradu takmičari crvenog i plavog plemena >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << su se okupili na jednom mestu, a voditelj Bojan Perić im je rekao da je Survivor borba protiv sebe. Onda je takmičare plavog plemena pitao kako se osećaju s obzirom da su juče, nakon pobede u igri, dobili poziv sa svojim najbližima. [This post contains video, click to play] „Ja sam razgovarala sa svojim najboljim prijateljem i prijateljicom. Svesni su mog karaktera, rekli su mi da se smirim nekada, rekli su da su dobro i da je moja porodica dobra kao i moj mlađi brat Luka koji je mlađi od mene 15 godina, od svoje prve godine ima dijabetes – tek sam ovde shvatila kakav je on borac“, rekla je Matea kroz suze. „On je uz moju majku najbitnija osoba u mom životu“, nastavila je ona, a voditelj je pitao Anđelu Šarac iz crvenog plemena zašto su je ove reči pogodile? „Poistovetila sam se sa ovom pričom, imam 14 godina mlađeg brata koji mi mi mnogo nedostaje“, rekla je Anđela kroz suze, a onda joj je voditelj Bojan Perić prišao i zagrlio je. The post Matea iz Survivora plače zbog mlađeg brata: Od svoje prve godine ima dijabetes… appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Plavo pleme opet odnelo pobedu u Survivor-u pobedilo: Teška igra se isplatila

Izvor: Tracara.com, 16.Apr.2024

U večerašnjoj igri takmičari plavog i crvenog plemena su se okupili na jednom mestu kako bi odigrali drugu po redu igru za nagradu ove nedelje. Nagrada igre je bila hrana tačnije 10 ćevapa za svakoga, luk, ajvar, kajmak, šopska salata, gazirani sok i pivo. Pravila igre su bila da što...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.