Izvor: Tracara.com, 16.Apr.2024, 23:08

Plavo pleme opet odnelo pobedu u Survivor-u pobedilo: Teška igra se isplatila

U večerašnjoj igri takmičari plavog i crvenog plemena su se okupili na jednom mestu kako bi odigrali drugu po redu igru za nagradu ove nedelje. Nagrada igre je bila hrana tačnije 10 ćevapa za svakoga, luk, ajvar, kajmak, šopska salata, gazirani sok i pivo. Pravila igre su bila da što pre pređu poligon na vodi, na kraju ih čeka štap na koji moraju da postav sedam kocki i na vrh stave totem koji moraju da obore lopticom sa određene daljine. Borba je bila napeta do samog >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << kraja, a pobedu je odnelo plavo pleme sa rezultatom 8-6, a kako je igra izgledala pogledajte u videu. POGLEDAJTE [This post contains video, click to play] The post Plavo pleme opet odnelo pobedu u Survivor-u pobedilo: Teška igra se isplatila appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ćevapi u Survivoru: Ovo pleme je uživalo u bogatoj gozbi nakon teške igre

Izvor: Tracara.com, 16.Apr.2024

U večerašnjoj epizodi, takmičari su odigrali drugu po redu igru za nagradu ove nedelje, a pobedu je odnelo plavo pleme. Nagrada za pobednika je bila ono o čemu maštaju od samog dolaska u Dominikanu – 10 ćevapa za svakoga, luk, ajvar, kajmak, šopska salata, gazirani sok i pivo. Plavo...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.