Gola “Šatra”: Stanija se skidala pred Romima! (Video)

Izvor: Poznati.info, 12.Jun.2012, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gola “Šatra”: Stanija se skidala pred Romima! (Video)

Starleta se skinula u donji veš i posramila Romkinju koja joj je bila domaćin u večerašnjoj epizodi rijalitija 'Šatra' na TV Prvoj

 
Eksluzivni gosti u večerašnjoj epizodi rijatili šoua “Šatra” su  Stanija Dobrojević i  Nenad Knežević Knez. Bivši učesnici “Survajvera” došli su u romsko naselje kako bi pomogli oko svadbe, a starleta je iskoristila priliku da, ovog puta pred oduševljenim Romima pokaže zmijsko telo.
Stanija >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je bilja zadužena za “ženski deo” svadbe. Starleta se i skidala, što je posramilo devojku koja je bila Stanijina domaćica.
Ja ne znam šta je tu strašno. Volela bih da su Romi malo slobodniji – rekla je Stanija posle skidanja.
“Šatra” sa Stanijom i Knezom možete pogledati večeras u 23.15 na Prvoj televiziji.

(Telegraf.rs)
 
Slične, interesantne teme:Stanija i Aleksandra pozirale za svoje fanove (FOTO)Srpsko-hrvatski VIP Survajver: Kreće snimanjeStanija Dobrojević: Britak jezik oštar kao sablja!
Pogledaj vesti o: Survivor

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.