GO-GO IGRAČICA IZ SURVAJVERA se u potpunosti povukla iz javnosti: DANAS ŽIVI POTPUNO DRUGAČIJIM NAČINOM ŽIVOTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 18:54

GO-GO IGRAČICA IZ SURVAJVERA se u potpunosti povukla iz javnosti: DANAS ŽIVI POTPUNO DRUGAČIJIM NAČINOM ŽIVOTA!

Nikada ne biste povezali da je reč o istoj osobi!

Edita Janečka je u prvoj sezoni Survajvora 2008. godine u Panami osvojila treće mesto, pripala je plemenu Armada, a danas vodi totalno povučen život.

Edita je iz Zrenjanina, kada se prijavila za takmičenje imala je 27 godina, što znači da danas ima 42 godine. Po pojavljivanju u javnosti, bila je go-go igračica, dok danas ima svoj kozmetički salon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i radi nokte.

Edita je sa novim zanimanjem počela u februaru prošle godine, i deluje da svakog dana i te kako vredno radi. Na Instagramu je aktivna, ali ne objavljuje svoje fotografije, već slike radova manikira, dok na Fejsbuku možemo videti poneki selfi.

- Za „Survivor” sam se prijavila sasvim spontano. Videla sam reklamu na televiziji i želela sam da probam jer sam znala da to mogu, ali nisam znala svoje granice izdržljivosti - rekla je Edita tada za “Blic”, i dodala: – Sada, dok gledam „Survivor”, sve ponovo preživljavam i nekako mi je gore nego dok sam bila tamo, jer o nekim stvarima nisam uopšte razmišljala. Ovo je jedno veliko pozitivno iskustvo za mene, koje je na mene ostavilo jak utisak i uzdrmalo me.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.