Spreman novac za subvencionisane stambene kredite (VIDEO)

Izvor: S media, 03.Avg.2012, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spreman novac za subvencionisane stambene kredite (VIDEO)

Isplata odobrenih subvencionisanih stambenih kredita građanima za njihove stanove, koja je kasnila, može se očekivati već od ponedeljka, rekao je danas ministar građevine i urbanizma Velimir Ilić.

"Oko 320 miliona dinara je spremno, a subvencionisanje novih kredita će se nastaviti posle rebalansa budžeta, rekao je Ilić novinarima, nakon obilska naselja "Stepa Stepanović" na Voždovcu i naglasio da je o tome juče na vladi razgovarao sa ministrom finansija i privrede >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Mlađanom Dinkićem.

Ilić je rekao da je zadovoljan dinamikom izvođenja radova i da se do kraja aprila naredne godine može očekivati izgradnja svih 4.616 stanova na toj lokaciji, a do kraja jula naredne godine i izgradnja kompletne infrastrukture.

Ministar je naveo da će se radovi na izgradnji naselja "Stepa Stepanović" nastaviti bez obzira što je došlo do promene vlade i ministra.

Ilić je najavio izgradnju sličnih stanova i u unutrašnjosti Srbije, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku, Užicu, ali i izgradnju socijalnih stanova za socijalno ugrožene građane - romsku populaciju, samohrane majke, invalide...

Cena kvadrata u ovom naselju iznosi od 1250 do 1290 evra sa PDV-om.

(Tanjug)

Printskrin-infobiro
Pogledaj vesti o: Subvencionisani stambeni krediti,   Stambeni krediti,   Mlađan Dinkić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.