Živi život punim plućima! Nekada je mogla ovako nešto samo da sanja, a sada ima sve što poželi!

Izvor: Svet, 30.Jan.2020, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živi život punim plućima! Nekada je mogla ovako nešto samo da sanja, a sada ima sve što poželi!

Aleksandra Subotić ne krije da voli skupe stvari, a sada se i te kako častila.
Naime, rijaliti zvezda se na društvenim mrežama pohvalila novom torbom prestižnog brenda, poručujući da je “naprosto zaljubljena u nju”.
Cena ovog aksesoara iznosi vrtoglavih 1.550 evra, odnosno oko 200.000 dinara.

Kada se uzme u obzir prosečna srpska plata dolazi se do zaključka da je Aleksandra spiskala čak četiri na ovu modnu poslasticu.
Pa, čini se da se boravak u “Zadruzi”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kao i reklamiranje proizvoda na društvenim mrežama, i te kako isplatilo.
 
Svet instagram
The post Živi život punim plućima! Nekada je mogla ovako nešto samo da sanja, a sada ima sve što poželi! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Aleksandra Subotić uživa sa PECOM: Častio je TORBOM u vrednosti od 8 SRPSKIH PLATA!

Izvor: Scandal.rs, 30.Jan.2020

Aleksandra Subotić ne krije da voli skupe stvari, a sada se i te kako častila. Rijaliti zvezda se na društvenim mrežama pohvalila novom torbom prestižnog brenda, poručujući da je “naprosto zaljubljena u nju”. Cena ovog aksesoara iznosi vrtoglavih 1.950 evra, odnosno 229.000 dinara Kada se...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.