Zauvek žuto-crni! Veličanstven prijem u Dortmundu za Nevena Subotića (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2017, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zauvek žuto-crni! Veličanstven prijem u Dortmundu za Nevena Subotića (VIDEO)

Zar ste i očekivali nešto drugo od Žutog zida?

Ta generacija Borusijinih fudbalera će zauvek biti u srcima navijača u Dortmundu. Jirgen Klop na klupi, a na terenu Humels, Šmelcer, Subotić, Kel, Kagava, Sahin, Pišček, Groskrojc, Rojs, pa i Gece, Levandovski... Bez obzira što su neki od njih izdali Dortmund i otišli u druge klubove, ostavili su neizbrisiv trag na Vetsfalenu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />Jedan od simbola te generacije je i naš bivši reprezentativac Neven Subotić. Proveo je u Borusiji osam i po godina, odigrao preko 250 utakmica u žuto-crnom dresu, uvek bio odan klubu i navijača...

Zbog toga i ne čudi što je njegov povratak na Vestafeln u dresu Kelna propraćen veličanstvenim dočekom. Krcata južna tribina Borusijinog stadiona, popularni Žuti zid je posle meča sa Kelnom ovacijama i skandiranjima dočekao Subotića, a pridružili su se i igrači domaćeg kluba. Subotić je još jednom zapevao sa žuto-crnom armijom.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.