Trener Budućnosti veoma ljut i pored pobede: Katastrofa, ovo se ne sme događati!

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2019, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Budućnosti veoma ljut i pored pobede: ''Katastrofa, ovo se ne sme događati!''

Može li ovim rečima da trgne svoje igrače uoči polufinala?

Preneli smo ranije večeras, Budućnost je u Zagrebu savladala Cibonu sa 77:71 u četvrtfialu ABA Superkupa, a u subotu će se u borbi za plasman u finale sastati sa Cedevita Olimpijom, koja je bila bolja od FMP-a.

Iako je njegov tim uspeo da trijumfuje, trener Podgoričana Slobodan Subotić je posle meča bio veoma kritičan prema svojim igračima.





"Nisam zadovoljan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << samo rezultatom jesam. Toliko padova, toliko izgubljenih lopti - dobili smo šest razlike, a imali smo 16 izgubljenih lopti, dozvolili 16 ofanzivnih skokova.







To je katastrofa. Reč je o padu koncentracije. Steknemo šest-sedam poena prednosti, propustimo šansu da odemo na plus 11-12. Znali smo da je Cibona opasna ekipa. Ovo je opomena za nas, ovo se ne sme događati", istakao je Subotić, a prenose ''Vijesti''.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener Budućnosti nije zadovoljan iako je u polufinalu

Izvor: MozzartSport.com, 27.Sep.2019

Budućnost se preko Cibone plasirala u polufinale ABA Superkupa, razveselila navijače, ne i svog trenera, pošto je Slobodan Subotić bio brutalno iskren posle poslednjeg meča četvrtinala na turniru u Zagrebu. “Zadovoljan sam samo rezulatom. Toliko padova, toliko grešaka, 16 puta su nam rivali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.