Svedočio Stanko Cane Subotić

Izvor: B92, 27.Sep.2018, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svedočio Stanko Cane Subotić

Biznismen Stanko Subotić potvrdio je, u Višem sudu u Podgorici, da je prijatelju Isatu Boljeviću 2015. pozajmio 1,5 milliona evra.

Subotić je to, kako prenosi portal RTCG izjavio u postupku koji se u tom sudu vodi povodom oduzimanja imovine bivšem funkcioneru vladajuće DPS Svetozaru Maroviću,

Baranin Isat Boljević ranije je podgoričkom Višem sudu rekao da je je od biznismena Stanka Subotića pozajmio 1.5 miliona evra, koje je dao prijatelju Radojici Krstoviću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za kupovinu luksuzne vile u naselju Babin do u Budvi.

Specijalno tužilaštvo traži trajno oduzimanje vile koju je od supruge Svetozara Marovića, Đurđine, kupio Radojica Krstović.

Subotić kaže i da je Boljeviću novac predao u svom hotelu na Svetom Stafanu, nekoliko dana nakon što mu je on zatražio.

“Novac mu je bio potreban zbog biznisa“, naveo je Subotić.

Subotić je saopštio da Boljevića poznaje od sredine devedesetih, kada je Baranin radio nameštaj i opremao njegove objekte.

Objasnio je i da novac, koji je dao Boljeviću potiče od rente u Beogradu. Subotić navodi i da je pre pola godine dokumentaciju o tome dostavio tužilaštvu.

Na današnjem ročištu pored Subotića, saslušan je i svedok Zoran Mugoša, bivši telohranitelj Sveta Marovića.

On je kazao da je svom šefu pozajmio pola miliona evra, koje mu je Marović vratio godinu kasnije. Mugoša je naveo da je taj novac dobio od prodaje očeve zemlje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Cane Subotić: Pare sam stekao iznajmljivanjem nekretnina

Izvor: Večernje novosti, 27.Sep.2018

Srpski biznismen u podgoričkom Višem sudu svedočio u slučaju trajnog oduzimanja imovine od osuđenog bivšeg funkcionera DPS PODGORICA - Biznismen Stanko Cane Subotić u četvrtak je u podgoričkom Višem sudu svedočio u slučaju trajnog oduzimanja imovine od osuđenog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.