Subotica: Za stubove reflektora na stadionu fali 10 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2013, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica: Za stubove reflektora na stadionu fali 10 miliona dinara

SUBOTICA -

Predsednik fudbalskog kluba Spartak Dragan Simović rekao je danas da njegov klub neće moći da se takmiči u Super ligi Srbije ako na vreme ne budu postavljeni reflektori na stadionu u Subotici.

"Reflektore donira Fudbalski savez preko svojih evropskih fondacija. Gradu je ostalo da reši pitanje izgradnje stubova i trafo stanice, što je polovina investicije. To je za sada pod upitnikom", rekao je Simović >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << lokalnoj televiziji K23.

Član gradskog veća zadužen za sport i omladinu Nemanja Simović rekao je da grad mora da nađe 10 miliona dinara za izgradnju stubova.

"Dobili smo obaveštenje od FSS-a da su rezervisani reflektori namenjeni Subotici. Pre toga moramo da nađemo 10 miliona dinara, kako bismo izgradili četiri stuba uz prateću instalaciju. Imamo postojeću trafo stanicu, ali nam treba niz saglasnosti", rekao je on.

Jesenji deo prvenstva u Super ligi Spartak je završio na osmom mestu na tabeli sa 22 boda, 15 manje od vodećeg Partizana.

Takmičenje u Super ligi počinje 26. februara, a Spartak dan kasnije u Subotici igra protiv Slobode.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

FK Spartak: Moramo da nađemo 10 miliona dinara za završetak reflektora

Izvor: Blic, 20.Feb.2013

Predsednik fudbalskog kluba Spartak Dragan Simović rekao je da njegov klub neće moći da se takmiči u Superligi Srbije ako na vreme ne budu postavljeni reflektori na stadionu u Subotici..."Reflektore donira Fudbalski savez preko svojih evropskih fondacija. Gradu je ostalo da reši pitanje izgradnje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.