Stonoteniser Radničkog Nemanja Milanović na turniru najboljih juniora u zemlji

Izvor: KGsport.info, 04.Maj.2018, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stonoteniser Radničkog Nemanja Milanović na turniru najboljih juniora u zemlji

Subotica će 5. i 6. maja biti domaćin pozivnog turnira TOP 12 za juniore u stonom tenisu. Na listi učesnika našao se i mladi stonoteniser Radničkog Nemanja Milanović, kao najbolje plasirani igrač na rang listi Centralne Srbije.
Na turniru učestvuje prvih deset stonotenisera sa rang liste Stonoteniserskog saveza Srbije, plus dvojica igrača koje određuje >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << selektor reprezentacije.
Nemanja će u konkurenciji najjačih igrača u juniorskoj konkurenciji pokušati dostojno da reprezentuje grad Kragujevac i region Centralne Srbije, čiji je jedini predstavnik.

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.