Spartak porazom od Brondbija završio učešće u Evropi

Izvor: Beta, 16.Avg.2018, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spartak porazom od Brondbija završio učešće u Evropi

Fudbaleri Spartaka iz Subotice nisu uspeli da se plasiraju u baraž za Ligu Evropa, pošto su večeras u trećem kolu kvalifikacija eliminisani od danskog Brondbija.Spartak je eliminisan ukupnim rezultatom 4:1, pošto je večeras u Kopenhagenu izgubio sa 2:1.Ekipa Vladimira Gaćinovića je prošlog četvrtka u Beogradu izgubila sa 2:0, a u večerašnjoj utakmici, posle nešto lošijeg početka, od 11. minuta imala je igrača više na terenu pošto je Žoel Kabongo dobio direktan crveni karton.Spartak je od tog trenutka preuzeo inicijativu, ali i pored velikog broja udaraca ka golu rivala nije uspeo da dodje do prednosti. Kazna za propuštene prilike stigla je u drugom poluvremenu, kada je Brondbi došao do vodjstva.Vodeći gol za dansku ekipu postigao je Dominik Kajzer u 68. minutu, da bi Spartak u 80. izjednačio preko Nemanje Glavčića.Delovalo je da će utakmica biti završena nerešenih ishodom, ali je Kamil Vilček u 92. minutu drugi put na utakmici savladao golmana Nikolu Perića i tako doneo trijumf svom timu.Brondbi će u baražu plej-of Lige Evropa igrati protiv boljeg iz duela izmedju Leha i Genka, u kom belgijska ekipa ima prednost. 
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Gaćinović: "Zadovoljni se vraćamo iz Kopenhagena"

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2018, 00:06

Trener Spartaka je bio zadovoljan učinjenim u prethodnih mesec dana...Ukupnim rezultatom 4:1 Brondbi je eliminisao Spartak iz kvalifikacija za Ligu Evropa..."Diktirali su tempo do isključenja, ali smo mi pokazali šta znamo, igrali smo disciplinovano, napadali i bili bolji, kao što su možda oni u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.