Izvor: Scandal.rs, 12.Nov.2018, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju saznaje! Marko Miljković imao je aferu sa Aleksandrom Subotić!

Kada je Marko Miljković ušao u Zadrugu 2, svi su mu se obradovali osim Davida Dragojevića! Čak se i Aleksandra Subotić prijatno iznenadila, ali mu se David jedva javio. A evo i zašto se sve to desilo! Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, Marko je flertovao sa Aleks preko poruka koje je David video i The post SCANDAL! u novom broju saznaje! Marko Miljković imao je aferu sa Aleksandrom Subotić! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

DAVID U AMERICI IGRA U GEJ KLUBOVIMA? Skida se pred muškarcima, a za dobre pare se skida pred starijim GOSPOĐAMA

Izvor: Scandal.rs, 12.Nov.2018

David Dragojević na sve načine pokušava u „Zadruzi“ da ubedi naciju da nema apsolutno nikakve veze sa gej populacijom, za šta ga je optužila Ljuba Pantović, majka njegove devojke Aleksandre Subotić, ali istina je ipak malo drugačija. Nekadašnji fudbaler krije od svojih najbližih da u Americi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.