Posle ova tri komada, dileme nije bilo - on je najbolji igrač 29. kola Superlige (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2018, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle ova tri komada, dileme nije bilo - on je najbolji igrač 29. kola Superlige (video)

Ovaj momak ima i dodatni razlog za zadovoljstvo posle ubedljivog trijumfa njegovog tima proteklog vikenda.

Fudbaler Čukaričkog Marko Docić najbolji je igrač 29. kola Super lige Srbije, objavljeno je danas na sajtu tog takmičenja.

Čukarički je na Banovom brdu pobedio subotički Spartak sa 4:1, a meč je obeležio vezni fudbaler "Brđana" koji je pružio sjajnu partiju i učestvovao u postizanju sva četiri pogotka.

Docić postigao dva gola iz penala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 13. i nadoknadi poluvremena, kao i 72. minutu iz slobodnog udarca, dok je kod pogotka Asmira Kajevića u 87. minutu bio asistent.

Marko Docić (24) je rođen u Beogradu, igra na pozicijama defanzivnog ili centralnog veznog igrača, a u Čukarički je stigao u julu 2016. godine.

Pre toga nastupao je za ekipu Srema iz Jakova, a potom i za ivanjički Javor odakle je i stigao na Banovo brdo.

Tokom aktuelne sezone zabeležio je 21 nastup i postigao šest pogodaka.

-
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.