OTKRIVAMO DETALJE ZLOČINA U SUBOTICI Svetlanino telo nađeno u šahtu, zatrpano ćebadima I DŽAKOVIMA JABUKA

Izvor: Press, 29.Nov.2018, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVAMO DETALJE ZLOČINA U SUBOTICI Svetlanino telo nađeno u šahtu, zatrpano ćebadima I DŽAKOVIMA JABUKA

Dragan Zolnajić (53), za kojim se tragalo osam dana, pucao je sebi u usta i nakon toga preminuo je u subotičkoj bolnici, dok je njegova supruga Svetlana pronađena mrtva u atarima između Subotice i Palića.
Foto:Blic
Potraga za supružnicima iz mesta Aleksandrovo kod Subotice dobila je tragičan epilog, za koji je, kako se za sada pretpostavlja, krivac Dragan. Naime, kako "Blic" nezvanično saznaje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << policija sumnja da je reč o ubistvu i samoubistvu, odnosno da je Dragan prvo usmrtio suprugu, a potom digao ruku na sebe.
Foto: RAS Srbija
Jezive činjenice ovog zločina počele su da izlaze na videlo juče popodne, kada je u kući koja pripada bivšoj svekrvi njegove sestre, nađen teško ranjen Dragan Zolnajić. Ispostavilo se da je pucao sebi u usta i kada su policija i Hitna pomoć stigle na lice mesta, još je davao znake života. Međutim, nedugo potom, podlegao je povredama u subotičkoj bolnici.
Istovremeno, policija je našla i telo njegove žene, i to u šahtu u jednom voćnjaku u atarima između Subotice i Palića, a kako "Blic" saznaje, telo je bilo pokriveno ćebadima i zatrpano džakovima jabuka.
Za sada se ne zna kako je nesrećna žena ubijena, niti da li se to dogodilo na mestu na kojem je njeno telo nađeno, a tela bračnog para Zolnajić biće poslata na obdukciju.

Foto: B. Vučković / RAS Srbija
Kuća u kojoj je nađen ranjeni Dragan Zolnajić
Iako niko sa sigurnošću ne može znati motiv ovog zločina, prema nezvaničnim informacijama, policija istražuje i mogućnost da je Dragan digao ruku na Svetlanu zbog ljubomore. Naime, ona je navodno mužu saopštila da je našla nekoga i on je zbog toga ubio.
Podsetimo, kada se pojavila informacija da je bračni par nestao, prvo Svetlana 16. novembra, a zatim Dragan, četiri dana kasnije, pojedini članovi porodice su izjavili da strahuju da je ona oteta, a da je Dragan otišao da je traži. Nezvanično su pominjani finansijski dugovi, a članovi porodice dobijali su razne dojave da su Dragan i Svetlana viđeni, i zajedno i svako od njih pojedinačno.
Dragan se bavio raznim trgovinama, dok je Svetlana, prema rečima rođaka, radila u Sloveniji.

Zolnajići su za sobom ostavili troje punoletne dece, jednu ćerku i dva sina. Niko od dece ne živi u Subotici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.