UPUCAN U GLAVU! PREMINUO Dragan koji je pronađen RANJEN u nepoznatoj kući! Njegova supruga Svetlana MRTVA! ŠOK PRIZOR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2018, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPUCAN U GLAVU! PREMINUO Dragan koji je pronađen RANJEN u nepoznatoj kući! Njegova supruga Svetlana MRTVA! ŠOK PRIZOR!

Dragan Zolnajić pronađen je danas sa ranom u glavi u jednoj kući u Aleksandrovu i u bolnici je preminuo, dok je u njihovoj porodičnoj kući pronađeno telo žene za koju se pretpostavlja da je njegova supruga Svetlana.

Dragan Zolnajić (53) iz Subotice, kojem se gubi svaki trag 20. novembra, pronađen je danas u jednoj kući u Subotici sa ranom od metka na glavi. Uprkos borbi lekara, Dragan je preminuo u bolnici u subotičkoj bolnici.

On je, kako se saznaje, u teškom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanju prebačen je u subotičku bolnicu gde se lekari bore za njegov život.

Podsetimo, Dragan je nestao samo četiri dana nakon što je prijavljen nestanak njegove supruge Svetlane Zolnajić (46).

Kako se saznaje, policija za Svetlanom i dalje traga.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UPUCAN U GLAVU, BORE MU SE ZA ŽIVOT Pronađen muškarac iz Subotice, za suprugom Svetlanom se traga

Izvor: Blic, 28.Nov.2018

Dragan Zolnajić (53) iz Subotice, kojem se gubi svaki trag 20. novembra, pronađen je danas u jednoj kući u Subotici sa ranom od metka na glavi, nezvanično saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.