Napala Aleksandru u Parovima: Dalila ne veruje u trudnoću! VIDEO

Izvor: Svet plus, 21.Apr.2017, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napala Aleksandru u Parovima: Dalila ne veruje u trudnoću! VIDEO

Ni danas situacija u Parovima nije ništa mirnija nego sinoć, a sve zbog trudnoće Aleksandre Subotić. Ona koja najviše napada trudnicu je Dalila Mujić, koja ne veruje u rezultate testa.

Jutro nakon skandalozne večeri u Parovima protiče sve samo ne mirno. Naime, takmičari u jutarnjem programu najgledanijeg rijaliti programa kometarišu dešavanja od prethodne noći. Da podsetimo, vest da je Aleksandra Subotić trudna, a da David Dragojević postaje otac, šolirala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je celu Srbiju. Da stvar bude još intrigantnija, prvi koji su prisustvovali rezultatima testa trudnoće bile su porodice Subotić i Dragojević.

Međutim, nisu svi poverovali u priču o drugom stanju. Neveri Toma je bila učesnica od koje se to očekivalo, a za koju se smatra da Aleksandru vidi kao najveću konkurenciju - Dalila Mujić. Bosanska starleta tvrdi da je test o potvrdi trudnoće lažiran, te da je ovo još jedna igra produkcije.

Dalila je još sinoć napala Subotićevu: - Mislim da su ovi rezulati laž. Ti Aleksandra treba da se osećaš kao trudinica, a rekla si da nemaš rezultate. Mislim da nije istina.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.