PANIKA, ALEKSANDRI SE SLOŠILO! U vilu ušli Davidova majka i Aleksandrin otac - NEVIĐENI ŠOK

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2017, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA, ALEKSANDRI SE SLOŠILO! U vilu ušli Davidova majka i Aleksandrin otac - NEVIĐENI ŠOK

Svi zajedno treba da sačekaju rezultate Aleksandrinog testa na trudnoću.

Večeras je sigurno jedno od najnapetijih večeri u "Parovima". Zvezde večeri su svakako Aleksandra Subotić i David Dragojević kao i Aleksandrin otac Karađorđe Subotić i Davidova majka Biljana Dragojević.

(18+) ODMAH SE*S - ČIM JE UŠAO U VILU: Hteo da je UZME pred kamerom, pa je odveo u KUPATILO (VIDEO)

Roditelji popularnog rijaliti para u vilu su ušli kao gosti i da bi prisustvovali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutku kada produkcija objavi rezultate Aleksandrinog testa na trudnoću, koje čeka i nekoliko miliona gledalaca.

VERUJETE LI DA JE IZABRAO BAŠ NJU? Sa OVOM lepoticom je Dado POSLE brodoloma sa Dalilom! (FOTO)

Aleksandra i David su se potpuno šokirali kada su videli roditelje u vili a Ljubina kći je voditeljki Bojani Ristivojevićć rekla da joj se zavrtelo u glavi i da joj treba momenat da se sabere.

MLADEN SKINUO GAĆE I IZVADIO JOJ BUDALU: Dalila sedi pored, ONA merači i kaže - VEĆI je od Gastozovog!

Da li je sve ovo bilo izazvano samo neočekivanim ulaskom Karađorđa ili je Aleksandra osetljivija zbog trudnoće, saznaćemo u toku ove večeri.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEST POTVRDIO! Aleksandra Subotić trudna! David šokiran!

Izvor: Svet, 20.Apr.2017

Večeras je u Parovima nastao potpuni šok! Aleksandra Subotić je trudna i to je potvrdio DNK test koji je rijaliti učesnica uradila pre nekoliko dana.. U vilu su ušli i Davidova majka i Aleksandrin otac Karađorđe kako bi prisustvovali čitanju rezultata. Još uvek nije poznato da li je ovo štos...

Nastavak na Svet...

Napala Aleksandru u Parovima: Dalila ne veruje u trudnoću! VIDEO

Izvor: Svet plus, 21.Apr.2017, 16:58

Ni danas situacija u Parovima nije ništa mirnija nego sinoć, a sve zbog trudnoće Aleksandre Subotić. Ona koja najviše napada trudnicu je Dalila Mujić, koja ne veruje u rezultate testa...Jutro nakon skandalozne večeri u Parovima protiče sve samo ne mirno. Naime, takmičari u jutarnjem programu...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.